2.11.2021

Yhdistys lahjoitti adventtiajan tervehdyksen Hyvinkään H-sairaalan palliatiivisen osaston potilaille.

Lahjoituksina oli muun muassa pöytäkuusia, kynttelikköjä ja silkkikukkia potilashuoneisiin.

Kuvassa ovat vasemmalta yhdistyksen puheenjohtaja Seija Saukkonen-Hämäläinen, sairaanhoitaja Elina Meronen ja sairaanhoitaja Tiina Karhapää.

2.12.2020​

Yhdistyksemme lahjoitti Hyvinkään sairaalan palliatiiviselle osastolle pöytätuulettimia, lämpötyynyjä ja lihasstimulaattorin. Lahjoituksen ottivat vastaan sairaanhoitajat Ella Nurminen (keskellä) ja Elina Meronen (oikealla). Kuvassa vasemmalla on puheenjohtajamme Seija Saukkonen-Hämäläinen.

– Lääkehoidon suhteen meillä on paljon mahdollisuuksia helpottaa potilaiden vointia, mutta lääkkeettömän oirehoidon keinoja on tarjota melko vähän. Lämpö ja hieronta koetaan usein avuksi esimerkiksi kipuihin, kertoo Elina Meronen.

– Koronavuosi on ollut saattohoidon tukiyhdistyksellekin kurja, koska emme ole voineet järjestää tapahtumia. Jäsenmaksujen turvin saimme kuitenkin hankittua nämä laitteet osastolle joululahjaksi, iloitsee Seija Saukkonen-Hämäläinen.

13.12.2019

Yhdistyksemme ilahdutti Hyvinkään sairaalan palliatiivisen osaston potilaita lahjakortilla. Lahjakortilla kosmetologi Sanna Lapinleimu-Turkia tekee käsihoidon neljälle henkilölle.

Lahjamme vastaanottivat osaston lääkäri Leena-Maija Soveri ja sairaanhoitaja Merja Toivonoja, ja sen ojensi puheenjohtajamme Seija Saukkonen-Hämäläinen.

30.10.2019

Hyvinkään saattohoidon tukiyhdistys luovutti Hyvinkään sairaalan palliatiiviselle osastolle Lupa surra -kirjan ja Toivon kortit.

Lupa surra on Miia Moision opaskirja surijalle, läheiselle ja niille, jotka kohtaavat surevia ihmisiä. Toivon kortit puolestaan auttavat löytämään lohduttavat sanat juuri tähän hetkeen.

Kirjan ja kortit lahjoitti Hidasta elämää -hyvinvointimedia. Yhdistyksemme puheenjohtaja Seija Saukkonen-Hämäläinen ojensi paketin sairaanhoitaja Ella Nurmiselle.